Waarom Persoonlijk Rome? • Privacy en Voorwaarden

Rome met kinderen

Rome uit eigen ervaring!

Activiteiten in Rome voor alle leeftijden

Rome zelf ontdekken met de kinderen

In Rome actief met de kinderen de stad ontdekken? Met uw gezelschap, het gezin of in een grotere groep: maak een keus uit de leuke activiteiten die ook voor kinderen uitdagend zijn. Zo is het met grotere kinderen goed mogelijk om te fietsen of scooteren (vanaf 8 jr). Dan kunnen we u ook het beroemde sleutelgat op de heuvel de Aventijn laten zien. Reist u met jongere kinderen, dan is een rondtocht met de electrocar ook een goede mogelijkheid: comfortabel en leuk! Ook de kookcursus kan een leuke activiteit zijn om samen te doen met de hele familie. Dat kan al vanaf een jaar of 6! Wij kunnen voor u de reservering verzorgen, u hoeft alleen te genieten.
Rome zelf ontdekken met de kinderen is de zekerheid van een vooraf geregelde activiteit met de volledige vrijheid voor u en uw familie!

Rondleiding Vaticaan of Antiek Rome

Wilt u op een onderhoudende manier meer horen over de belangrijkste bezienswaardigheden in Rome? Boek nu een rondleiding via Tours in Rome. De groepen zijn kleine groepen, de gids spreekt Nederlands. Ook leuk voor de kinderen.

  • Diverse data en tijden
  • Duur: ca 3,5 uur
  • Kosten: afhankelijk van de leeftijd van de deelnemers

Informatie & reserveren

Kookcursus (vanaf ca 6 jr)

U gaat zelf de handen uit de mouwen steken in de keuken en zult uit eerste hand kennismaken met de tradities van de Romeinse keuken. Met uw gezin kunt u deelnemen aan een kookochtend onder leiding van een enthousiaste en bevlogen Romeinse chef. In uitstekend Engels leert hij u koken in de beste traditie van de Romeinse keuken, zoals hij heeft geleerd van zijn Romeinse oma. De chef heeft een bijzonder talent om kleine kinderen te betrekken. De keuken biedt ruimte aan 12 - 14 personen, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap werkt u dus samen met mede-cursisten. U kookt met verse producten, het menu is daardoor iedere dag anders. Na afloop geniet u met uw mede-cursisten van een Romeinse lunch die u zelf heeft gekookt!

  • Duur 10.00 - 15.30 u.
  • Kosten: € 97,50p.p. inclusief 3-gangen lunch

Informatie & reserveren

Palazzo Valentini: hoe leefden de Romeinse senatoren? (Engelstalig, vanaf ca 8 jr)

Onder het provinciehuis vind je misschien wel de meest ′eigentijdse′ opgravingen in Rome. In een spectaculaire presentatie met virtuele reconstructies en 3D projectie, zien de bezoekers de resten te zien van de belangrijke Romeinse domus onder het gebouw. Lopend over een glazen vloer maakt je een spannende ontdekkingstocht die je werkelijk terugvoert in het dagelijkse leven van de rijke families van het oude Rome. Slechts 1x per dag is er een Engelstalige rondleiding.

  • Wanneer: woensdag - maandag. Gesloten op dinsdag
  • Tijd: Engelstalige rondleiding om 13.30 en 14.30, een kwartier van te voren aanwezig zijn.
  • Kosten: € 11,50(volwassenen); € 9,50 (tussen 6 en 25jr.)
  • Alleen op reservering en vooruitbetaling. Reserveringskosten Persoonlijk Rome € 5,00 pp.
  • Alleen in combinatie met andere producten Persoonlijk Rome

Informatie & reserveren