Waarom Persoonlijk Rome? • Privacy en Voorwaarden

Rome met kinderen

Rome uit eigen ervaring!

Gidsen in Rome voor u en uw kinderen

Persoonlijke Gids - meer zien en beleven!

Met een Persoonlijke Gids beleven u en uw kinderen meer van Rome. Uw Persoonlijke Gids vertelt tijdens de rondwandelingen op ontspannen manier over verleden én heden van de mooiste stad ter wereld. Onze Nederlandstalige gidsen zijn enthousiast, deskundig, en flexibel. Met hun ervaring weten ze ook kinderen enthousiast te maken over Rome. Er mag zeker gelachen worden! Het programma stemmen we altijd af op uw belangstelling, mogelijkheden en de actualiteit: het is dus nooit een standaardtour. En u mag er op rekenen dat we onderweg leuke adressen weten voor koffie, lunch en ijsjes...
”Ik stel graag de volgende gidsen aan u voor:“

Haal meer uit uw Rome-reis met een enthousiaste en leuke Persoonlijke Gids! Wij begeleiden u niet alleen bij het bezoek aan monumenten en musea, maar ook in het openbaar vervoer en indien gewenst in restaurants en winkels.
In overleg met u stellen we een programma op, waar ook altijd weer vanaf geweken kan worden! Dat is het voordeel van uw eigen privé-gids in Rome: iemand aan wie u al uw vragen kunt stellen, die de weg weet, de leuke adressen kent en altijd een nieuw plan kan maken!

Eline Zuidgeest

Laat Eline vertellen over de Romeinse oudheid en de antieke helden, goden en mensen komen tot leven! Ook over het Rome van latere eeuwen heeft ze boeiende verhalen, gekruid met een Hollandse nuchterheid. Kinderen van alle leeftijden laten zich door Eline meevoeren in de Romeinse geschiedenis.

Reserveer hier uw Persoonlijke Gids!

Ewout Kieckens is uw Persoonlijke Gids in RomeEwout Kieckens

Ewout Kieckens is een bevlogen journalist en publicist (4 boeken) met een diepgaande kennis van Rome en het Vaticaan. Hij vertelt met humor en intelligentie, en gaat graag met u het gesprek aan.
Energiek en betrokken geeft hij u een fascinerend inzicht in het heden en verleden van deze rijke stad.

Reserveer hier uw Persoonlijke Gids!

Christiaan Santini is uw Persoonlijke Gids in RomeChristiaan Santini

U wordt door Christiaan hartelijk ontvangen in zijn geboortestad. Met vuur en humor vertelt hij in charmant Nederlands over de grootste kunstenaars van Rome. Na een rondleiding beziet u de schoonheid van Rome met andere ogen! Zijn grote deskundigheid weet hij op een gemakkelijke manier over te brengen.

Reserveer hier uw Persoonlijke Gids!

Giovanni Destilo is uw Persoonlijke Gids in RomeGiovanni Destilo

Giovanni (Jan) is een geboren Romein, die lang in Nederland heeft gewoond. Hij kent de stad natuurlijk op zijn duimpje en weet als geen ander over het Romeinse leven te vertellen. Deze charmante reisleider/gids heeft ervaring met veel verschillende klanten in heel Italië, maar zijn hart blijft natuurlijk bij Rome.

Reserveer hier uw Persoonlijke Gids!

  • Annulering: zie onze voorwaarden. Annuleren op werkdagen maandag tot vrijdag en zaterdagmorgen.
  • U betaalt uw reservering vooraf. Na ontvangst van de betaling sturen wij u alle praktische informatie als naam, telefoonnummer, ontmoetingsplaats en tijd.