Waarom Persoonlijk Rome? • Privacy en Voorwaarden

Rome met kinderen

Rome uit eigen ervaring!

Met de kinderen op de fiets door Rome

Op de fiets in Rome

Onder leiding van een enthousiaste en ervaren gids kunt u Rome ook per fiets verkennen. De gids voert u veilig door de kleine oude straatjes van het centrum of door Trastevere en langs grote monumenten, zoals het Circus Maximum, het Colosseum en de St. Pieter. In de tour kunnen ook enkele van de beroemde 7 heuvelen worden opgenomen zoals de Aventijn en de Gianicolo, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. U kunt ook fietsen langs de oudste rijksweg ter wereld: de Via Appia Antica (op zondag autovrije omgeving). Dit gecombineerd met een picknick bijvoorbeeld is een ware prikkeling voor kinderen.

Onze gidsen voor deze tochten hebben een (kunst)historische achtergrond en ervaring met het begeleiden van deze tours met kinderen door het verkeer van Rome. De fietsen zijn van goede kwaliteit en worden op maat afgesteld. Fietsen in Rome is verantwoord voor kinderen vanaf circa 8 - 9 jaar.

Persoonlijke Fietstour op maat met deskundige gids

  • U maakt een tocht op maat met uw eigen gezelschap en een privé gids
  • Kosten gids halve dag € 225,-- (incl. fiets voor de gids)
  • Exclusief fietshuur (ca. € 16,00 pp per dag)
  • We ontwerpen in overleg met u een route op basis van uw belangstelling en/of de locatie van uw hotel
  • Optie: de fietsen kunnen bij uw hotel worden afgeleverd en weer opgehaald (meerprijs afhankelijk van de lokatie van uw hotel)

Informatie & reserveren

Tours op inschrijving

Bij een tour op inschrijving sluit u met uw groep aan bij een gezelschap. Onder leiding van een ervaren Nederlandstalige begeleider maakt u een tour door Rome waarbij u in een korte tijd kennismaakt met het moois wat Rome te bieden heeft. Uw gids laat u naast de hoogtepunten ook vele onverwachte details zien. U rijdt op een veilige kwaliteitsfiets. Voor kinderen die niet zelf kunnen fietsen zijn extra accessoires beschikbaar. U betaalt de kosten voor deelname aan deze tours ter plekke.

Blik op Rome

Op de fietsroute van de Blik op Rome Tour kom je langs de mooiste uitzichtpunten van de stad. Je kunt niet alleen volop genieten van een wijds panorama van koepels en monumenten, maar je krijgt ook een beter beeld van de stad als geheel.

U ziet o.a. het Circus Maximus, Piazza Navona en de Engelenburcht.

  • Kosten pp: €65,00 (4 uur)

Informatie & reserveren

Rome Centrum Tour

Deze tour brengt u langs de belangrijkste trekpleisters van Rome, maar laat u ook kennis maken met met de straatjes in de oude Romeinse volksbuurten, verborgen pleintjes en de fraaie onbekende plekjes die de sfeer van Rome zo uniek maken.

U ziet o.a. het Colosseum, de Trevifontein, Pantheon, Piazza Navona en Trastevere.

  • Kosten pp: €65,00 (4 uur)

Informatie & reserveren